21 maj 2008

Bordet färdigt! Wiie

Hej på er!

Idag har jag jobbat, på sapa restaurangen! Det var skitskoj :) Trivs hur bra som helst där.
Är folk som jag verkligen kan prata med hela tiden, det är ju min "fejk"syster som jobbar där också. Så det känns skönt!

När jag kom hem vid 16 tiden så var det bara att sätta igång med bordet. Men nu är det färdigt!
Att lite färg kan göra så mycket :) Det är bra det.
Så här ser resultatet ut iallafall!



15 kommentarer:

Anonym sa...

det där blev jätte bra ju ! =)

Anonym sa...

ja men gör det =) det blir superbra!

Anonym sa...

Ja det kasnek jag kan ha! ett vitt pärlhanslband?:D

Anonym sa...

Jag blir alldeles stum :) Tänk att ett bord som inte såg ut så mycket för världen kan bli så otroligt fint med lite vit färg! Väldans snyggt. Kram!

Anonym sa...

Jag gillar verkligen benen på det bordet!! Och det blev mycket snyggare när du målade det vitt! Perfekt att ha ett sådant bord ju, när man får gäster och så så kan man bara dra fram det, om du nu hade tänkt använda det som det.
Snyggt jobbat!

Kamomilla sa...

Vilket jättefint bord och till vilket pris sen! Här i finland skulle det ha kostat 300 euro, vilket ju är ungefär 3000kr. här är allt sååå mycket dyrare.
Suck.

Anonym sa...

Vda bra det blev!

Anonym sa...

ja precis! stilrent liksom =)

Anonym sa...

Vad snyggt det blev! En romantisk liten hörna liksom... hur vågade du ta bort spaljen måste jag fråga också, för visst har du tagit bort den i trappan? Jag funderar också på det, men tänk den dagen som barn börjar springa upp och ner i trappan, tänk om de ramlar ner...? Kram!

Kamomilla sa...

Här finns nog loppisar med billiga priser, men då finns det nog inget antikt att köpa heller. Antika möbler och föremål är mera värda här på grund av att så mycket förstörts i krigen vi haft. Efterfrågan är stor men utbudet litet och då blir det ju så att priserna stiger upp i skyarna.
Men min man och jag planerar nog att göra en sverigeresa för att kolla in era härliga loppisat på andra sidan havet!
Kamomilla

Anonym sa...

Snyggt, du jobbar vidare med din pensel...det är faktiskt kul att måla, o det förändrar ju så mycket med, kram

Anonym sa...

Haha ja, men desamma du !:)

Anonym sa...

Men gud! Jag blev livrädd när musiken sattes igång! Tänkte vad är det som låter? Lät som en biltuta som hakat upp sig på l¨ngt avstånd! haha!!
Åhh det finns många företag som säljer postlådor. Vår är från Biggi. du kan kolla på biggi.se, sen finns safebox.se och flexbox.se som du kan kolla på internet. Det är bara att googla på "postlådor". Men vi kollade runt lite på olika varuhus typ citygross, jula och andra liknande affärer. Annars kan man ju köra runt med bilen i olika bostadsområden och titta. Ser man en som man tycker om, gå och ring på och fråga. Så har vi gjort många gånger.
Kram!

Anonym sa...

Vad fint det blev! Att lite vit färg kan göra sån skillnad!

Alexandra sa...

Så himla fint bordet blev! Jättefina möbler du hittar, verkligen fynd! Tänk vad mycket lite vit färg kan göra och vad mycket man kan få för några hundralappar!

Ha en trevlig helg!

//Alexandra