29 maj 2008

Måla om? Det är frågan!

Denna hatthyllan + skohyllan från IKEA har vi hemma i våran hall. Det är ju faktiskt ganska fint som det är! Men jag funderar på att ta fram penseln igen och måla om det vitt. För då passar det ju in lite mer med allt annat som är vitt :). Vad tycker ni? Måla om? Eller inte?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du ska måla om! Skulle passa in jätte bra hos er! Ett tips bara är att lägga typ nån form av tyg eller matta där skorna kommer att stå då det kanske inte blir snyggt med märken? Funderar också på att måla vårat vardagsrumsbord som är i samma serie vit, men jag vet inte, kanske krångtligt med alla fack? Kramen!

Anonym sa...

Måla om! Vitt är fin fint! Jag letar efter något liknande till vår hall..man ska kanske till ikea o sen ta fram penseln...men jag har en annan ide på g också...får se...Kram

Anonym sa...

Det beror på hur din hall ser ut skulle jag vilja påstå =) Men jag har förbannat IKEA många gånger över att den serien inte finns i vit.. Så jag har tänkt i samma banor som du. Letar efter en skohylla för tyllfället faktiskt.. Den är ju väldigt smidig att ha i fin entrén då man kan sätta sig och ta på skorna... Tycker Jennys tips om att lägga in matta i facken, skosmuts på vitt är inte snyggt. Man kanske kan ta en sånn där vanlig ´dörrmatta i tyg och skära till mindre bitar? Hmm.. nu har du fått mig på nya tankar, kanske ska jag också köpa en sånn skohylla och måla om?!! =D Du är inte klok du hihi, du bara ger mig en massa idéer hela tiden. Och fasen vad du fyndar ¨på loppis hela tiden! Det är ju utmärkt nu när du flyttat till hus. Jättefin blev byrån!
Kramar!

MiaMaria sa...

Hej!

Måla tycker jag...min pappa har målat hatthyllan den blev så fin.....

HA´det så gott!
MiaMaria